promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Wellness hétvégét kaphatnak a járvány ellen küzdő orvostanhallgatók
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közel 10 millió forint értékben, 111 darab wellnesshétvégét ajánl fel ajándékba a visegrádi Royal Club Hotel azoknak az elhivatott orvostanhallgatóknak, akik az új koronavírus elleni küzdelemben segítenek – írja közleményében a szálloda.

A koronavírus elleni küzdelemben minden segítő szándékú kézre szükség van. A legnehezebb helyzetben az orvosok és az ápolók vannak, hiszen ők közvetlenül érintkeznek a betegekkel. Sőt, többségük nem térhet haza családjához, hiszen akkor potenciálist veszélyt jelenthet feleségére, gyerekeire, szüleire.

A küzdelemben érkezett egy felajánlás a visegrádi Royal Club Hoteltől. A szálloda önkéntes jelentkezésre kívánja motiválni az embereket, így 111 darab wellnesshétvégét ajánlj fel az első 111 önkéntesen jelentkező orvostanhallgatónak. Egy wellnesshétvége értéke 89 900 Ft, így a felajánlás összértéke 9 978 900 Ft. 

„Bízom benne, hogy a sürgősségi betegellátáshoz csatlakozó önkéntesek támogatásába más szállodák is beszállnak, ezáltal is hozzájárulva a szorult helyzetben lévő egészségügyhöz”

– mondta Belán Miklós, a Royal Club Hotel igazgatója.

A szálloda vezetője kiemelte, hogy a kialakult helyzetben történelmi felelőssége van a turizmusnak, ezért három javaslatot fogalmazott meg a kollégáinak: 

  • a turisztikai szakma szereplői függesszék fel az utazásra való buzdítást!
  • a turisztikai munkaerőpiacon több ezer takarítónő és több ezer karbantartó munkahelye forog kockán, az állam kérje segítségüket.
  • közösségi intézményekben, kórházakban, iskolákban bizonyára szükség van fertőtlenítési és karbantartási munkálatokra!
  • a nagyvárosi szállodák ajánlják fel szállodai szobáikat, amennyiben szükség lesz rá az egészségügy dolgozóinak, vagy a páciensek elkülönítésére!

A felajánláshoz csatlakozott a harkányi Baranya Hotel, amely a 105 szobáját szükség esetén karanténkórházzá alakíthatják, míg siófoki CE Napfény Hotel vezetősége a külföldről hazatérő magyaroknak ajánlotta fel a szállodát térítésmentesen az előírt 14 napos elkülönítés idejére.

A visegrádi szálloda pedig példát mutatva – etikai okokból – elsőként zárta be kapuit a pihenni vágyó vendégek előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás