Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Húsz milliót adományozott a miskolci kórháznak a HELL gyártója

Húsz milliót adományozott a miskolci kórháznak a HELL gyártója

Helyi Hírek

Húsz milliót adományozott a miskolci kórháznak a HELL gyártója

Helyi Hírek

TK 18:33

A kórház tájékoztatása szerint az intenzív osztály működtetéséhez szükséges eszközöket vásárolnak a támogatásból.

A koronavírus elleni küzdelemben minden segítő szándékú kézre szükség van. A legnehezebb helyzetben az orvosok és az ápolók vannak, hiszen ők közvetlenül érintkeznek a betegekkel. Sőt, többségük nem térhet haza családjához, hiszen akkor potenciálist veszélyt jelenthet feleségére, gyerekeire, szüleire. 

A kórházak megsegítésére egy visegrádi hotel wellness hétvégét ajándékoz a járvány ellen küzdő orvostanhallgatók, míg a Ferencvárosi Torna Club pénzadományt utalt két budapesti betegápoló intézménynek. Kásás Tamás ingyen pizzákkal segíti a budapesti kórházak dolgozóit.

A Csillagpont Rádiónak nyilatkozott a HELL ENERGY Magyarország Kft. ügyvezetője, miszerint a cég vezetői úgy gondolták, hogy ebben a helyzetbe a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházat kell támogatniuk.

„A HELL ENERGY nemcsak egy vállalat, hanem egy értékközösség. Felelős cégként nem kérdés számunkra, hogy a jelenlegi, koronavírus okozta helyzetben nem csak saját munkatársainkat, hanem a cég szűkebb és tágabb környezetében élőket is segítenünk kell. A kórház vezetésétől úgy értesültünk, hogy a felajánlott összeget olyan kiegészítő eszközökre – intenzív ágyak melletti monitorok, vérgáz analizátorok, mobil röntgen, ultrahang készülékek – fordítják, amelyek elengedhetetlenek az intenzív osztály működéséhez”

– mondta a portálnak Cseke Balázs, a vállalat ügyvezetője.

A Csillagpont Rádió megjegyzi, hogy a HELL ENERGY nem először támogatja a miskolci központi kórházat. 2018-ban a gyermek onkológiai osztálynak adott 30 millió forintos támogatást.

Borítókép: a Hell Energy Magyarország Kft. egyik logisztikai bázisa. Forrás: csillagpontradio.hu.