promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kásás Tamás ingyen pizzával segíti a budapesti kórházak dolgozóit
Borítókép:  Facebook/Tommy di Napoli.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kásás Tamás pizzériája a koronavírus idején zárva tart, ám az egykori klasszis vízilabdázó gondol a járvány névtelen hőseire.

A koronavírus elleni küzdelemben minden segítő szándékú kézre szükség van. A legnehezebb helyzetben az orvosok és az ápolók vannak, hiszen ők közvetlenül érintkeznek a betegekkel. Sőt, többségük nem térhet haza családjához, hiszen akkor potenciálist veszélyt jelenthet feleségére, gyerekeire, szüleire. 

A kórházak megsegítésére egy visegrádi hotel wellness hétvégét ajándékoz a járvány ellen küzdő orvostanhallgatók, míg a Ferencvárosi Torna Club pénzadományt utalt két budapesti betegápoló intézménynek.

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás pizzériát üzemeltet, de bejelentésével ő is kiveszi részét a segítségnyújtásból:

„Igaz, hogy éttermünk a jelen helyzetben zárva tartja kapuit a vendégeink előtt, és online rendelések tekintetében is, ennek ellenére szeretnénk elismerésünket, és tiszteletünket kifejezni az egészségügyben dolgozók felé. Ezért a Tommy di Napoli csapata úgy döntött, hogy holnaptól, ameddig készleteink tartanak, napi 200 pizzát szállítunk ki számos budapesti kórházba az ott dolgozók részére térítésmentesen, segítve ezzel az egész napos helytállásukat.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás