Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kitiltották a válogatottból az örömlányokkal bulizó focistát

Kitiltották a válogatottból az örömlányokkal bulizó focistát

Sport & Szabadidő

Kitiltották a válogatottból az örömlányokkal bulizó focistát

Sport & Szabadidő

HZS 10:32

Sajtóértesülések szerint, Gareth Southgate, az válogatott szövetségi kapitánya arról beszélt, hogy amíg ő ül a kispadon, addig Kyle Walker nem lesz tagja a nemzeti együttesnek. A játékos a karantén ideje alatt bulit rendezett, ahová örömlányokat hívott meg.

Trent Alexander-Arnold, Aaron Wan-Bissaka, Keiran Trippier. Csak néhány azon játékosok közül, akik esélyesek arra, hogy az angol válogatott jobbhátvéd pozíciójában futballozzanak. S, hogy mindez miért érdekes? A fenn említett labdarúgóknak immár eggyel kevesebb vetélytársuk van. A szigetországi válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate a The Star információ ugyanis arról beszélt, hogy amíg ő ül a kispadon, addig Kyle Walker nem lesz tagja a nemzeti együttesnek.

Hogy miről is van szó? A jobbhátvéd ellen klubja, a Manchester City a napokban fegyelmi eljárást indított, amiért a maradj otthon kampány idején, megszegve, a társadalmi távolság szabályait bulit rendezett, ahová örömlányokat is meghívott. Az angol együttes jelezte, amit a labdarúgó tett, az egyáltalán nem példamutató. A játékost a City 250 ezer font pénzbüntetéssel sújtotta.  

Borítókép: OSCAR DEL POZO / AFP