Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Michael Jordan sírva emlékezett Kobe Bryantre  – videó

Michael Jordan sírva emlékezett Kobe Bryantre – videó

Sport & Szabadidő

Michael Jordan sírva emlékezett Kobe Bryantre – videó

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.02.25. 10:04

A Chicago Bulls legendája, Michael Jordan könnyeivel küszködve beszélt elhunyt társáról, barátjáról Kobe Bryantről.

Húszezren emlékeztek meg a Staples Centerben, az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb sportcsarnokában, a Los Angeles Lakers otthonában a január 26-án, helikopterbalesetben elhunyt Kobe Bryantre, lányára, Gianna Mariára, illetve a szerencsétlenség további hét áldozataira. 

Az eseményen olyan kosarasok vettek részt, mint Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Stephen Curry, Michael Jordan vagy épp LeBron James. A Chicago Bulls legendája, Michael Jordan könnyeivel küszködve beszélt elhunyt társáról – írja a Guardian

„Amikor Kobe meghalt, egy darab az életemből vele halt. Talán meglepi az embereket, de nagyon közeli barátok voltunk. Mindig mindenki a kettőnk összehasonlításáról akart beszélni. Most én csak Kobe-ról akarok beszélni. (...) Ez a kölyök olyan szenvedélyes volt, hogy azt el se hinnétek. Ahogy megismertem. Olyan jó nagytestvér akartam lenni számára, amilyen csak tudok" – fogalmazott Jordan.

A Rob Pelinka, a Los Angeles Lakers menedzsere és Bryant régi barátja arról beszélt, hogy:

„a tragédia napján a világ mintha kifordult volna tengelyéből, mindannyiunk számára”. 

Kobe Bryant özvegye, Vanessa Bryant az emlékezés előtt jelezte, pert indított a helikoptert működtető társaság ellen. Úgy váli a baleset a pilóta gondatlansága miatt történt, ugyanis rendkívül rossz időjárási körülmények között, erős ködben indult útnak. 

Borítókép: FREDERIC J. BROWN / AFP