Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Amikor a játékos lerúgja a labdaszedőt – videó

Amikor a játékos lerúgja a labdaszedőt – videó

Sport & Szabadidő

Amikor a játékos lerúgja a labdaszedőt – videó

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 21:21

Ha labdaszedőnek is lehetne adni, akkor hirtelen nem is tudom, ki kapná a FIFA Fair play-díjat.

Igen csak kemény jelenetek zajlottak le a tunéziai bajnokságban, amikor a Hammam-Lif és CA Bizertin csapata feszült egymásnak. Természetesen egy ilyen összecsapás nem igazán tud felcsigázni senkit itthon, de a botrányos eset már jóval inkább.

A főszerepben Mohamed Yekent, a Bizertin védőjét, valamint a hazai csapat labdaszedőjét láthatjuk. Yeken a 71-ik perc környékén elvesztette a fél pár cipőjét az oldalvonalnál. A labdaszedő fiúcska úgy gondolta, hogy nem kell az már neki, szóval bedobta a stoplist a szurkolók közé, persze nem ereklyének, hanem időhúzás céljából.

A védőnek ezen kegyetlenül elszállt az agya, és hátulról egy óriásit beletérdelt a labdaszedőbe. Mondanom sem kell, hogy ezután elszabadultak az indulatok, Yekent lerohanták, de utána meg is kapta a jól megérdemelt kiállítását. Ezután egy szép kis eltiltás is vár rá.

A labdaszedő óriási hibát csinált, de Yeken a sportoló, neki kellett volna higgadtnak maradnia. A hazaiak ezután meg is nyerték 2-1-re a meccset.

Amúgy Eden Hazard is balhézott már össze egy labdaszedővel, amikor a Chelseanél játszott, mondjuk az kicsit más tészta volt. Ott a fiúcska ráfeküdt a labdára, hogy menjen az idő, Hazard pedig megunta, és kirúgta alóla. Ott a Chelsea játékosai már szabályosan röhögtek az eseten, hogy a labdaszedő milyen hősi halált színészkedett le.

Borítókép: CA Bizertin offical/YouTube