Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Úgyse találod ki, hol játsszák a Vác–Budaörs meccset!

Úgyse találod ki, hol játsszák a Vác–Budaörs meccset!

Sport & Szabadidő

Úgyse találod ki, hol játsszák a Vác–Budaörs meccset!

Sport & Szabadidő

HZS 19:49

A Vác–Budaörs NB II-es mérkőzést Balmazújvárosban rendezik meg. 

A hétvégén a magyar labdarúgó másodosztály is feléled téli álmából, és egyebek között egy Vác–Budaörs mérkőzést rendeznek a huszonegyedik fordulóban. A tizenkilencedik és tizenkettedik helyezett találkozóját azonban nem Vácon, a Városi Stadionban rendezik, hanem Balmazújvárosban. A Hajdú-Bihar megyei település Váctól közúton 231, Budaörstől 224 kilométerre van.

A helyszínválasztás oka elég egyszerűnek tűnik, hiszen mindkét csapat stadionját felújítják. Ugyanakkor, mint az a Vác csapatának ügyvezetője, Belák Gyula az NSO-nak elmondta:

„A pályaválasztóként kiírt következő négy bajnoki meccsünket Balmazújvárosban játsszuk. Az NB II-es licencfeltételek miatt, illetve a sorsolás szeszélye folytán sajnos nincs lehetőség közelebbi helyszínen megrendezni ezeket a mérkőzéseket.”

A Budaörs vezetőedzője, Márkus Tibor a csapat honlapján arról beszélt, hogy csütörtökön még nem tudták, hogy hol fognak játszani vasárnap. Mostanra azonban bizonyos: csapatára egy egyórás helyett egy háromórás utazás vár.

Mint ismert, mindkét csapat stadionjában felújítási munkálatok zajlanak, ezért a váciak többnyire Balassagyarmaton, a budaörsiek Tatabányán fogadják ellenfeleiket.

Borítókép: youtube.com