promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barcelona lecsapna az „új Ronaldóra”
Borítókép:  FOTO OLIMPIK / NURPHOTO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már-már kétségbeesetten keres támadót Luis Suárez pótlására a Barcelona. A portugál Record értesülései szerint a katalán klubnál felmerült a Braga játékosának, Francisco Trincaónak a leigazolása, aki az „új Ronaldóként” emlegetnek.

Amióta kiderült, hogy legalább négy hónapig nem számíthat a Barcelona támadójára, Luis Suárezre, a klub elkezdett aktívan tevékenykedni az átigazolási piacon. Igaz, hivatalos bejelentés még nem történt, ellenben számos játékos neve merült fel a katalán csapattal kapcsolatban. Volt már szó Timo Werner (RB Leipzig), és az Arsenal-játékos, Pierre-Emerick Aubameyang esetleges leigazolásáról. A legutóbbi hírek egyike pedig az, hogy a Barca az Ajax támadóját, Dusan Tadicot szeretné a klubhoz csábítani.

Persze, több szálon tevékenykedik a katalán együttes vezetősége – írja a Forbes. Szó van ugyanis arról – a portugál Record és a spanyol SPORT napilap értesülései szerint –, hogy a Barcelona húsz millió euró ellenében elhozná a Bragától Francisco Trincaót, aki az „új Ronaldóként” emlegetnek. A portugál U21-es válogatott a 2019/2020-as szezonban három góllal és hat gólpasszal rendelkezik.

Annyi bizonyos, hogy a Barcelonának igyekeznie kell, hiszen alig maradt 30 órája arra, hogy minőségi játékossal pótolja uruguay-i támadóját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás