promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barcelona továbbra is csatárt keres Suárez helyére – ők a jelöltek
Borítókép:  GIUSEPPE CACACE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona a téli átigazolási időszakban megpróbál olyan támadót igazolni, akivel pótolhatja a sérült Luis Suárezt.

A Barcelona csapatának – egészen sérüléséig – meghatározó játékosa volt Luiz Suárez. Az uruguay-i támadó ebben a szezonban, minden sorozatot figyelembe véve, huszonhárom mérkőzésen lépett pályára és 14 gól, illetve 11 gólpassz áll a neve mellett. A csapat második legeredményesebb tagja Lionel Messi mögött. Suárezre azonban most sérülés maitt legalább négy hónapig nem számíthat a Barcelona.

Emiatt a katalán klubnak a januári átigazolási időszakban támadó után kell néznie. Olyan után, aki minőségi pótlást jelenthet. Különböző sajtóhírek szerint a Barcelona az alábbi játékosokat szemelte ki:

  • Timo Werner
  • Rodrigo Moreno
  • Krzysztof Piatek

Az RB Leipzig támadója, Timo Wernerért – akit a Chelsea-val és a Liverpoollal is szóba hoztak – a Sport szerint a Barcelona 30 millió eurós ajánlatot készül tenni. A német támadó az aktuális Bundesliga szezonban 20 góla van 18 mérkőzésen.

A Valencia támadója, Rodrigo Moreno is képben van. A 28 éves támadó adottságai révén illene az új edző, Quiqe Sétien játékfelfogásába. Kérdés, mekkora összegért cserében hajlandó a játékostól megválni a Valencia.

A Geno támadó, Krzysztof Piatek is a Barcelona (és persze több már topcsapat) célkeresztjében. A Mundo Deportivo információi szerint a Barca vezetősége is úgy látja, Piatek alkalmas Suárez pótlására. Az AC Milan labdarúgójának becsült piaci értéke 32 millió euró.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás