Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tiltakozó akcióra készülnek a United-szurkolók

Tiltakozó akcióra készülnek a United-szurkolók

Sport & Szabadidő

Tiltakozó akcióra készülnek a United-szurkolók

Sport & Szabadidő

HZS 19:16

Sajtóinformációk szerint a United-szurkolók azt tervezik, hogy a Wolves elleni Premier League-mérkőzés 58. percben tiltakozásképp kivonulnak a stadionból.

A Manchester United a Premier League legutóbbi fordulójában hazai pályán 2-0-ra kapott ki a tabella alsó régiójához tartozó Burnley együttesétől. A mérkőzés során több szurkoló a lefújás előtt elhagyta az Old Traffordot, illetve akadtak olyanok is, akik hangos füttyszóval adtak hangot nemtetszésüknek. A találkozó után a csapat vezetőedzője Ole Gunnar Solskjaer is elismerte, nem voltak elég jók.

A Mirror információ szerint a drukkerek a február 2-i, Wolves elleni bajnoki mérkőzésen drasztikusabb lépésre készülnek. A szurkolók ugyanis azt tervezik, hogy a találkozó 58. percében tömegesen kivonulnak az Old Traffordról. Ezzel jelezve elégedetlenségüket a klub tulajdonosai felé. Egyébként nemcsak a szurkolók, de a klub korábbi játékosa, Rio Ferdinand is a vezetőséget okolta a kialakult helyzetért. Úgy véli ugyanis, hogy a United által, játékosokra elköltött fontmillióknak egyáltalán nincs látszata a pályán mutatott játékban.

Borítókép: PAUL ELLIS / AFP