Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Saját szurkolói fütyülték ki a Unitedet, Solskjaernak mennie kell?

Saját szurkolói fütyülték ki a Unitedet, Solskjaernak mennie kell?

Sport & Szabadidő

Saját szurkolói fütyülték ki a Unitedet, Solskjaernak mennie kell?

Sport & Szabadidő

HZS 13:50

A Manchester United 2-0-s vereséget szenvedett a Burnleytől. A United szurkolók saját csapatukat fütyülték ki, míg Solskjaer arról beszélt, hogy a teljesítményük egyszerűen kevés volt.

A Premier League legutóbbi fordulójában a Manchester United hazai pályán kapott ki 2-0-ra a Burnley együttesétől. A United ezzel nyolcadik vereségét szenvedte el a bajnokság, a szurkolóknak pedig egyre nehezebb. A helyszínen lévő drukkerek a mérkőzés közben és végén is jelezték: nem tetszik számukra kedvelt csapatuk játéka. Sokan idő előtt távoztak is a stadionból – írja a BBC.

A lefújás után az együttes vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer elégedetlenségének adott hangott, egyúttal arról beszélt, hogy nem panaszkodhat játékosaira, akik mindent megtettek, de tudják: ez a mostani teljesítmény nem volt. Ugyanakkor jelezte,

fontos, hogy együtt maradjon a csapat, és az is, hogy új emberek is érkezzenek.

 A Manchester United korábbi játékosa, Rio Ferdinand, a BT Sportsnak már élesebb kritikát fogalmazott meg. A korábbi United-hátvéd a „kínos” jelzőt használta a Burnley elleni teljesítményre, továbbá a játékospolitikát kritizálta, ahogy arról is szót ejtette, hogy Solskjaer az eredménye alapján nem elég jó edző.

„Hatszáz millió elköltött font a keretre. Milyen alapon? Hol van? Nem látom vissza a pályán. Kínos. Egyszerűen nem látom az utat”

– fogalmazott Ferdinand.

A BBC több szurkolót is megkérdezett a United aktuális helyzetével kapcsolatban. Volt, aki azt fejtegette, hogy nem tudja, hogy a vezetőedző pontosan mit is csinált a nyáron. Míg más szerint a norvég szakember menesztése nem old meg semmit, a változásra ugyanis fentebb, a klub vezetőségében van szükség.

Borítókép: PAUL ELLIS / AFP