promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közülük kerülhet ki a Barcelona új edzője
Borítókép:  GIUSEPPE CACACE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több spanyol médium is úgy értesült, hogy akár már napokon belül, de legkésőbb a szezon végén távozik a Barcelona éléről Ernesto Valverde. A klub vezetőségének pedig több jelöltje is van.

Az szinte bizonyos, hogy záros határidőn belül Ernesto Valverde távozik a Barcelona vezetőedzői posztjáról – ez a közös a spanyol sajtóértesülésekben. Azt már mindenki másképp tudja, hogy pontosan mikor. Szó van napokon belüli menesztésről, de arról is, hogy csak a nyáron, a 2019/2020-as idény végén távozik a kispadról a baszk szakember – írja a Transfermarkt.

S, hogy ki lehet az utódja? Nos, annyi bizonyos, hogy a klub korábbi játékosát, Xavit megkereste a vezetőség. Az Al Sadd jelenlegi trénere elutasította az azonnali váltást, ugyanakkor nyitva hagyta a nyári váltás lehetőségét. Xavin kívül az alábbi jelöltek „vannak a kalapban”:

  • Ronald Koeman: a holland válogatott szövetségi kapitánya és korábbi Barcelona-játékos. Azonban a szakember számára jelenleg a 2020-as Európa-bajnokság a legfontosabb.
  • Mauricio Pochettino: a Tottenhamtől öt év után, 2019 novemberében távozó argentin szakember. Értesülések szerint a klub vezetőségében többen, és néhány meghatározó játékos is úgy véli, hogy Pochettino alkalmas jelölt. A gond az, hogy korábbi a szakember arról beszélt, hogy sosem akar a Barca edzője lenni.
  • Quique Setién: a spanyol Betis korábbi edzője.
  • Marcelo Gallardo: az argentin River Plate jelenlegi trénere.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás