promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Solskjaer elárulta, hogy eligazol-e Pogba a Manchester Unitedtől
Borítókép:  IAN KINGTON / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy Paul Pogba eligazol-e a januári átigazolási időszakban a csapattól.

A Manchester Untied játékosa, Paul Pogba a 2019/2020-as szezonban eddig hat mérkőzésen lépett pályára. Ennek oka, hogy szeptember óta bokasérüléssel bajlódik. Ahogy azonban korábban jeleztük, spanyol sajtóértesülések szerinte a francia játékosnak semmi baja, teljesen egészséges, egyszerűen csak nem akar játszani. Sőt, amint lehet a középpályás menne a Unitedtől.

A Watford elleni mérkőzés előtt a United vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer egyértelműen jelezte, a francia játékost nem adja el a klub a januári átigazolási időszakban. Hogy tényleg, így lesz-e, az természetesen kiderül. De annyi bizonyos, hogy több klub, köztük a Real Madrid is szívesen látná a játékost. Ugyannakkor, ha januárban nem is feltétlenül, de 2020 nyarán komoly küzdelem lesz Pogbáért – írja a Skynews.

Arra a kérdésre, hogy mit kéne tennie Pogbának, hogy véget vessen a spekilációknak Solskjaer elmondta, egyszerűen jól kell játszania, mosollyal az arcán. Egyszerűen azt kell csinálnia, amit akkor tett, amikor megérkezett a csapathoz. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás