promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajban a Real, két fontos játékosa sem játszhat az El Clásicón
Borítókép:  BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jelenlegi állapotok szerint a Real Madrid két fontos játékosára, Hazardra és Marcelóra nem számíthat sérülést miatt a Barcelona elleni mérkőzésen.

A Barcelona–Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzést hosszas egyeztetés után végül december 18-án, este 8 órától rendezik a Camp Nouban. Az eredeti időpontot a katalán fővárosban korábban tapasztalható tüntetéshullám miatt tárgyalták újra. (Eredetileg október 26-án rendezték volna.)

Azonban ez a csúszás úgy tűnik, hogy a Real Madridnak nem jött jól. Hiszen időközben két fontos játékosa is megsérült. A csapat belga támadója, Eden Hazard még a PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg. Az első orvosi jelentések pozitív üzenettel bírtak, most ellenben kiderült, súlyosabb a játékos bokasérülése, mint elsőre tűnt. Így szinte biztos, hogy nem lesz ott a Barcelona ellen – írja a Marca.

 

Ahogy Marcelóra sem számíthat Zidane. A brazil balhátvéd izomsérüles miatt három hétre dőlt ki. Bár esetében van némi remény, hogy mégis ott lesz az El Clásicón.

Az események következtében az együttes francia vezetőedzője valószínűleg az eddigiektől eltérően egy 4-4-2-es formációt választ majd, ahol Bale és Benzema lesz a két támadó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás