promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Boldog vagyok, hogy kedvel” – valaki örül Mourinho érkezésének
Borítókép:  GLYN KIRK / IKIMAGES / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lucas Moura örül José Mourinho érkezésének a Tottenhamhez, illetve annak, hogy a portugál szakember játéklehetőséget biztosít számára.

Egy klubnál vannak vesztesei és győztesei annak, hogy José Mourinho megérkezik. A Tottenhamnél például Lucas Moura kifejezetten örül annak, hogy a portugál szakember vette át a csapat irányítását. A brazil játékos a West Ham United és a Olympiakos elleni mérkőzésen is kezdőként kapott szerepet.

 

Moura előző edzője, Mauricio Pochettino idején inkább a kilences pozícióban játszott, most azonban Mourinho alatt visszatért eredeti helyére, a pálya szélére.

„Boldog vagyok, hogy kedvel és ezt mondta is. Nagyon fontos számomra az edző felől érkező bizalom. Remélem, hogy tudom őt és a csapatot segíteni. Azt hiszem mindenki ismeri Mourinhót. Ő egy győztes, egy bajnok. Számos trófeája van, és biztos vagyok benne, hogy sok mindent ad majd a csapatnak, a klubnak”

– fogalmazott Moura az Olympiakos ellen 4-2-re megnyert BL-mérkőzés után. Hozzátette, még ugyan az út elején tartanak, de mindenki boldog és optimista a csapatnál, és lépésről-lépésre ismerik majd meg az új vezetőedzőt.

 

„Mindenki optimista vele kapcsolatban és hiszünk a munkájában”

– tette hozzá a brazil labdarúgó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás