promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három perc kihagyás Madridban, Lewandowski négyes Belgrádban – videó
Borítókép:  ANDREJ ISAKOVIC / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bajnokok Ligája ötödik körének keddi játéknapja közel sem volt unalmas. Összesen huszonöt gól született, A Real Madrid három perc alatt engedte ki a kezéből a győzelmet a PSG ellen. A Bayern hatot rúgott a Crvena zvezdának, ebből Lewandowski négyet vállalt.

Többen, akik a Real Madrid-PSG mérkőzést követték, úgy vélekedtek, a madridi együttes szezonbeli legjobb játékát nyújtotta ellenfele ellen. Eme megállapítás nem is áll messze az igazságtól. Látványos, gyors átmeneteket (támadásból védekezésbe, védekezésből támadásba) és sok, rövidpasszos kombinációkat láthatott a Santiago Bernabeu közönsége.

A Real ennek ellenére nem örülhet. Hiába futballozott remekül, három perc kihagyás elég volt, s a PSG 0-2-ről, 2-2-re alakította az állást. Bár az is igaz, pikáns lett volna, ha a 93. percben megítélt Gareth Bale-szabadrúgás nem a kapufán csattan, hanem pár centivel beljebb, a hálóban köt ki. A vége így Real Madrid-PSG 2:2. A francia csapat csoportelsőként ment tovább, függetlenül az utolsó mérkőzés eredményétől.

Na, de a jétéknap többi találkozója sem volt unalas. A Bayern München például hatot rúgott (és egyet sem kapott) a Crvena zvezda otthonában. A bajorok támadója, Robert Lewandowksi 15 perc alatt szerzett 4 gólt.

A Tottenham-Olympiakos mérkőzés is meglepően indult, hiszen a vendég együttes már a mérkőzés elején 2-0-ra vezetett, majd jött a második félidő és a hazai feltámadás, végül a londoni csapat 4-2-re nyerte a találkozót.

Végezetül szeretettel ajánljuk Dybala győztes gólját az Atlético Madrid elleni mérkőzésen. Az argentin majdnem az alapvonalról tekert a léc alá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás