promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Brilliáns munkát végzett” – Klopp méltatta Pochettinót
Borítókép:  JUSTIN TALLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

José Mourinho a Tottenham edzőjeként tért vissza a Premier League-be, a Liverpool szakvezetője, Jürgen Klopp pedig üdvözölte őt, egyúttal méltatta a távozó Mauricio Pochettinót.

A portugál tréner, José Mourinho már több Premier League csapatnál dolgozott (Chelsea, Manchester United), most egy újabbal bővült a lista. A tréner lett ugyanis a Tottenham új vezetőedzője, s hétvégén már a West Ham United ellen be is mutatkozik.

 

A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp csapata Crystal Palace elleni mérkőzése előtt üdvözölte az angol futballba visszatérő kollégáját – írja a Sportmax.

„Isten hozott újra, José. Jó, hogy visszatért”

– kezdte Klopp, aki azért szót ejtett Mauricio Pochettinóról is. Mint mondta, a dolgok gyorsan változnak, hiszen nagyjából öt hónapja még Bajnokok Ligája-döntőt játszottak egymással, most pedig már pihenőjét tölti. 

„Brilliáns munkát végzett a Spursnél. Ebben senki nem kételkedik. Nagyszerű fickó, igazán élveztem elleni meccselni. Ő volt az első menedszer, aki ellen a Premier League-ben játszottam. Szóval, van egy közös történetünk. Remélem, hogy élvezni fogja a következő napok, hónapok szünetét”

– mondta Klopp.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás