promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van, aki most nagyon örül Bulgáriában, hogy Magyarország az ellenfél
Borítókép:  OLIVER MULTHAUP / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bolgár futball ikonikus alakja, Jordan Lecskov szerint jobb nem is történhetett volna azzal, hogy Bulgária az EB-pótselejtezőjében Magyarországot kapta.

Amint arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatottnak ahhoz, hogy kijusson a 2020-as Európa-bajnokságra két mérkőzést kell nyerni. A Nyonban tartott sorsoláson kiderült, hogy Marco Rossi együttese

március 26-án Bulgáriával találkozik idegenben a Nemzetek Ligája rájátszásának elődöntőjében, s amennyiben nyer, jöhet március 31-én a döntő, amelyet az Izland–Románia mérkőzés győztesével vív, méghozzá hazai pályán, a Puskás Arénában.

 

A sorsolás után Jordan Lecskov a bolgár labdarúgás ikonikus alakja örömteli hangulatban beszélt. A csakfoci.hu által kiszúrt nyilatkozat szerint az 1994-es vb-t és az 1996-os Eb-t is megjárt játékos elmondta, hogy nagyon elégedett a sorsolással.

„Jobb dolog nem is történhetett volna. Csak gólokat kell majd szereznünk. Most már álmodozhatunk az Európa-bajnokságról. Remélem, a fiúk megteszik a dolgukat a közönség támogatásával”

– fogalmazott Lecskov, aki szerint Románia, Magyaország, Izland és Bulgária egy szinten vannak, az UEFA célja pedig az volt, hogy mindenkinek megadja az Eb-részvétel esélyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás