promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válogatott: a 2020-as Eb-re ezeken a csapatokon keresztül vezet az út
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyonban eldőlt, a magyar labdarúgó válogatott kivel játszik majd a Nemzetek Ligája rájátszásának elődöntőjében, illetve az is, ha továbbjut, kivel kell megmérkőznie a 2020-as Eb-szereplésért.

Azzal, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra kikapott Walesben, eldőlt, hogy csoportja negyedik helyán végez, ahogy az is, már csak a Nemzetek Ligája rájátszásán keresztül juthat ki a részben hazai rendezésű, 2020-as Európa-bajnokságra.

 

A Nemzetek Ligája-playoffjának sorsolását Nyonban tartották, ahol kiderült,

március 26-án Bulgária-Magyarország előndöntőt rendeznek, amennyiben a nemzeti csapat ezt sikeresen vívja meg, jöhet március 31-én a döntő, amelyet az Izland-Románia mérkőzés győztesével vív, méghozzá hazai pályán, a Puskás Arénában.

A Wales elleni mérkőzés után ugyan felvetődött, mi lesz Marco Rossi sorsa. De az Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor és az A-válogatott sajtófőnöke, Szabó Gerőgi is elárulta, ugyan az olasz szakember jelezte, megfelelő helyettes esetén kész távozni. De alapvetően a szövetség Rossival irányításával tervezi a nemzeti együttes jövőjét.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás