Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

És mi lesz most Rossival? Megszólalt az MLSZ

És mi lesz most Rossival? Megszólalt az MLSZ

Sport & Szabadidő

És mi lesz most Rossival? Megszólalt az MLSZ

Sport & Szabadidő

Promotions - 2019.11.21. 07:36

A magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnöke, Szabó Gergő a Wales elleni mérkőzés után beszélt Marco Rossi sorsáról.

A magyar válogatott 2-0-s vereséget szenvedett Wales otthonában, ezzel pedig eldőlt, hogy csoportja negyedik helyén végzett, s így nem jutott ki egyenes ágon a 2020-as Európa-bajnokságra. De még van esélye a nemzeti tizenegynek, hiszen ha a Nemzetek Ligája rájátszásában két mérkőzést nyert, ott lesz a kontinestornán.

Ahogy pedig azt Szabó Gergő, az A-válogatott sajtófőnöke elárulta a DIGI Sport híradójának 

„Izland, Izrael, Skócia, illetve Bulgária lehet az a négy válogatott, amellyel összekerülhet a magyar együttes". Egyúttal megjegyezte, az UEFA törekeszik arra, hogy rendező országok, lehetősége szerint ne kerüljenek össze.

Szabó Gergő kitért Marco Rossira is. Elárulta az olasz szakember jelezte, ha van más tréner, akiről az MLSZ úgy gondolja, sikeresebb lenne, feláll.

Ez inkább egy olyan válasz volt, hogy ha lenne ilyen igény, akkor rajta nem múlna a váltás. De folytatni szeretné a munkát, és Csányi Sándor elnök úr is elmondta, hogy akár kijutunk az Európa-bajnokságra, akár nem, Marco Rossival szeretné az MLSZ a válogatott élén folytatni a további éveket – nyilatkozta Szabó Gergő.

Borítókép: PAUL ELLIS / AFP