promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ibrahimovic bedühödött, nemiszervét mutogatta az ellenfél szurkolóinak
Borítókép:  Katharine Lotze / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zlatan Ibrahimovic csapata, a Los Angeles Galaxy vereséget szenvedett az MLS Nyugati konferenciájának elődöntőjében. A svéd támadó a lefújás után összeszólalkozott a drukkerekkel.

A Los Angeles Galaxy az észak-amerikai profi labdarúgóbajnokság Nyugati konferenciájának elődöntőjében találkozott a városi rivális Los Angeles FC-vel (LAFC). A mérkőzés nyolc gólt, s végül 5-3-as LAFC győzelmet hozott. A „hazai” sikerben főszerepet játszott a több európai csapatot is megjárt Carlos Vela és Adama Diomande, mindketten kétszer találtak be. A Galaxyt Ibrahimovic egy góllal és egy gólpasszal segítette együttesét.

 

A találkozó azonban nem ért nyugodtan véget. A svéd óriás a lefújás után Los Angeles FC szurkolóitól kapott hideget-meleget, amire sajátosan, a nemiszervét markolászva reagált.

Hogy Ibrahimovic marad-e az MLS-ben azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre a támadó a találkozó utáni sajtótájékoztatón a jövőjét firtató kérdésre elmondta, ha marad azzal az MLS jól jár, mert akkor az egész világ figyel majd a bajnokságra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás