promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ez a legrosszabb United, amelyet az elmúlt években láttam”
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Taktikailag és mentálisan is nagyon mélyen van a Manchester United, amely hétvégi vereségével két pontra került a kiesőzónától. A Newcastle-legenda, Alan Shearer úgy fogalmazott, hogy ez a legrosszabb United, amelyet az elmúlt években látott.

Arról már korábban írtunk, hogy a Manchester United idei szezonja finoman szólva is pocsék. Most, a hétvégi, Newcastle elleni 1-0-s vereség után még mélyebbre került, hiszen immár csak két pont választja el a kiesési zónától.

 

Rögtön a találkozó után a csapat kapusa, David de Gea arról beszélt, hogy

„a csapat ebben a szezonban nyújtott teljesítménye elfogadhatatlan és amióta a klubhoz igazoltam, számomra a mostani a legnehezebb időszak.”

Szavait láthatóan lelkileg meggyötört állapotban fogalmazta meg a spanyol kapus, aki arról is beszélt, hogy nem alakítanak ki megfelelő helyzeteket.

„Vannak sérültjeink, de ez nem kifogás. Mi vagyunk a Manchester United. Keményebb kell edzenünk, hogy tudjuk folytatni a harcot és visszatérjünk a győztes mérkőzésekhez”

– tette hozzá De Gea.

Arról pedig már Alan Shearer, a Newcastle ikonikus játékosa beszélt a Match of the Day adásában, hogy ez a legrosszabb United, amelyet az elmúlt években látott.

Az egykor támadót játszó Shearer és Martin Keown (korábbi Arsenal védő) egyúttal megvédte a látványosan szenvedő Marcus Rashfordot. Mindketten úgy látják, hogy a támadó nem kap megfelelő kiszolgálást, így a tizenhatoson belül nem tud hatékony lenni, könnyen semlegesíthetővé válik a védők számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás