Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kegyetlen üzemmódba kapcsolt a Barcelona

Kegyetlen üzemmódba kapcsolt a Barcelona

Sport & Szabadidő

Kegyetlen üzemmódba kapcsolt a Barcelona

Sport & Szabadidő

HZS 22:56

A Barcelona hazai pályán 4-0-ra verte a Sevilla csapatát. Ezzel a győzelemmel a katalán klub a Real Madrid mögött a második a tabellán.

Rangadónak, kiélezett mérkőzésnek indult. A minőség azonban a Barcelona javára döntött, a Sevilla elleni mérkőzésen a La Liga 8. fordulójában. Ernesto Valverde együttese ugyanis a kapu előtti helyzetek kihasználásában felülmúlta ellenfelét.

Pedig a 27. percig úgy nézett ki, hogy a Sevilla akár még a három pontot is elviheti a Nou Campból, azonban ehhez az kellett volna, hogy de Jong pontosabban célozzon a Barcelona kapuja előtt. Ez nem történt meg, a Barcelona ellenben, amikor az első félidőben a kapu elé került, kihasználta.

Így gyakorlatilag nyolc perc alatt eldöntötte a három pont sorsát. A 27. és a 35. perc között Suarez, Vidal és Dembélé révén 3-0-s állást alakított ki. Innentől pedig a második félidő már csak formaság volt. Azért Messi még szabadrúgásból betalált ezzel kialakítva a 4-0-s végeredményt.

A végére maradt még érdekesség: a 73. percben csereként beálló Araujo a 87. percben piros lappal távozott, ahogy zuhanyozni küldte Lahoz játékvezető Dembélét is.

Borítókép: JOSEP LAGO / AFP