promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bajnokok Ligája legnagyobb ígéretei között Szoboszlai
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bleacher Report készített egy listát azokról a fiatal futballistákról, akik Bajnokok Ligája idei szezonjának legnagyobb ígéretei lehetnek.

Rajtol a Bajnokok Ligája 2019/2020-as szezonja. Ennek kapcsán készítettünk egy erősorrendet is, összeállítottunk egy tizes listát, azokról a csapatokról, amelyek közül egy a végén elhódíthatja a trófeát.

De a Bleacher Report is készített egy tizes rangsort. Méghozzá azokról a labdarúgókról, akik az aktuális sorozat legnagyobb ígéretei. S ebben a rangsorban helyet kapott a Szlovákia elleni Eb-selejtezőn gólt szerző Szoboszlai Dominik is.

A portál leírásában jelzi,

látszik a Salzburg 18 éves középpályásának lövésein, hogy kivételes technikai tudással rendelkezik. Nem számít, hogy a pálya mely részén kap labda, elég egy pillanat, hogy felnézzen és sebészi pontossággal passzoljon, indítson. Rögzített játékhelyzeteknél is előjönnek pazar technikai képességei. (Meg is említik a szlovákok ellen szerzett gólját.)

 

Ugyanakkor azt is hozzáteszik, inkább ésszel, mint fizikai adottságaival győzi le ellenfeleit. De, hogy teljes legyen a kép, íme a lista:

1. Ansu Fati, 16 (Barcelona)
2. Sergino Dest, 18 (Ajax)
3. Erling Haaland, 19 (RB Salzburg)
4. Florentino Luis, 20 (Benfica)
5. Lisandro Martinez, 21 (Ajax)
6. Dominik Szoboszlai, 18 (RB Salzburg)
7. Stefano Sensi, 24 (Inter)
8. Dani Olmo, 21 (Dinamo Zagreb)
9. Tomas Soucek, 24 (Slavia Praha)
10. Nordi Mukiele, 21 (RB Leizpig)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás