promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Itt az ideje, hogy lapozzunk" – csattanós választ adott a PSG-szurkolóknak Neymar
Borítókép:  MARTIN BUREAU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PSG-szurkolók fütyültek, Neymar győztes gólt lőtt.

A francia bajnokság ötödik fordulójához érkezett, amikoris Paris Saint-Germain–Strasbourg mérkőzést rendeztek. Ezen a mérkőzésen tért vissza a párizsi publikum elé az a Neymar, aki nyáron – kis túlzással – könyörgött azért, hogy visszatérhessen Barcelonábam, korábbi játszótársaihoz. Az üzlet nem valósult meg, a brazil maradt, aki pályára is lépett csapata ötödik bajnoki találkozóján.

Nem épp szeretetteljes légkörben töltötte a pályá a 93 percét. A szurkolók fütyülték, fújolták őt. A brazil azonban tette a dolgát és a 92. percben egy csodálatos ollózós góllal megszerezte a három pontot csapatának.

„Mindenki tudja, hogy el akartam menni. De nem fogok belemenni a részletekbe, mi is történt pontosan. Itt az ideje, hogy lapozzunk. Ma a PSG játékosa vagyok, és mindent meg fogok tenni a pályán" – nyilatkozta a lefúfás után Neymar.

Hozzátette, nem ez az első alkalom, hogy kifütyülik, ugyanakkor szomorú, hiszen mostantól minden hazai mérkőzésén úgy fogja érezni magát, mintha idegenben futballozna. 

(BBC)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás