Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szoboszlaiéknak rúgta első realos gólját Eden Hazard – videó

Szoboszlaiéknak rúgta első realos gólját Eden Hazard – videó

Sport & Szabadidő

Szoboszlaiéknak rúgta első realos gólját Eden Hazard – videó

Sport & Szabadidő

TK 09:15

Szoboszlai Dominik kezdőként kapott lehetőséget a Real Madrid ellen.

Súlyos vereségek, belső harcok tarkítják a Real Madrid nyári felkészülését. Zinédine Zidane elkergetné Gareth Bale-t a csapattól, de nem sok olyan csapat van, aki teljesíteni tudja a walesi játékos fizetési igényét. Ha mégis, akkor pedig éppen a királyi gárda vezetősége tesz neki keresztbe.

Eközben rég nem látott mélyponton van a csapat játéka. Az Eden Hazard-dal megerősített támadógépezet még nem eléggé acélos, ellenben a védelem átjáróház, és csak az nem rúg gólt a madridi kapuba, aki nem akar.

Ilyen előzmények után érkezett a Real Madrid Salzburgba, ahol a helyi Red Bull ellen lépett pályára. A focikedvelők számára különösen fontos volt a találkozó, hiszen Szoboszlai Dominikot kezdőjátékosként vetette be edzője, és egy félidőt játszhatott a magyar ifjú a királyiak ellen. Ennek ellenére a mérkőzés 18. percében egy gyors kontra végén a sokat bírált, és a némi felesleggel rendelkező Eden Hazard megszerezte első gólját a Real színeiben. Az osztrák kirakatcsapat többször is egyenlíthetett volna, ám az eredmény a lefújásig már nem változott.

Borítókép: Karim Benzema (háttal) és Eden Hazard. Forrás: AFP