Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Javult Michael Schumacher állapota

Javult Michael Schumacher állapota

Sport & Szabadidő

Javult Michael Schumacher állapota

Sport & Szabadidő

Gaba 20:30

A 2013-ban súlyos agysérülést szenvedett Michael Schumacherről ritkán érkeznek megbízható hírek, s még ritkábban biztató hírek. Közeli barátja, Jean Todt most arról beszél, hogy a volt pilóta egyre jobb állapotban van, erről a saját szemével győződött meg.

Jean Todt, a Ferrari egykori csapatfőnöke Michael Schumacher egyik legközelebbi barátja. Ott van a között a néhány kiválasztott között, akik időnként felkeresik a volt pilótát. Schumacher 2013 végén szenvedett agysérüléssel járó síbalesetet, s azóta ugyan felébredt a kómából, de nem képes olyan teljes életre, mint korábban.

Todt a közelmúltban meglátogatta az idén 50 éves, hétszeres világbajnokot otthonában. A Radio Monte Carlónak azt mondta, Schumacher egyre jobb állapotban van.

„Óvatos szoktam lenni ezekkel a nyilatkozatokkal, de valóban így látom. Együtt néztük a legutóbbi futamot a tévében. A legjobb kezekben van, nem adja fel, s tovább harcol”

– idézte a Dailystar Todtot, aki napjainkban az FIA, vagyis a Nemzetközi Autósport Szövetség elnöke. Hozzátette, hogy Schumacherrel nem lehet ugyanúgy kommunikálni, mint régen, ám családja mindent megtesz az érdekében.

Május elején arról írtunk, hogy az F1-es legendáról film dokumentumfilm készül, amit decemberben mutatnak be a német és svájci mozikban.

Borítókép: AFP/Yuri Cortez