promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még el se kezdődött a szezon, már Pogba gólján szakad mindenki
Borítókép:  AFP/Tony Ashby
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Paul Pogba úgy szerzett gólt az Ausztráliában túrázó Manchester United edzésén, hogy nem igazán törekedett rá. Young adta a gólpasszt – ellenfélként. Videó.

[[adv]]

Paul Pogba kapcsán az elmúlt időszakban a legtöbb cikk arról szólt, hogy hova, s mikor igazol el a Manchester Unitedből. A francia világbajnoknak alapvetően José Mourinhóval lett tele a hócipője, s a Barcával, majd a Real Madriddal is összehozták. Most mégis Ausztráliában, Perthben gyakorol az MU-val, s egy olyan góllal hívta fel magára a figyelmet, mely párját ritkítja.

A Waca Stadionban Ole Gunnar Solskjaer több csapatra osztotta a keretet, és szűkre húzott pályán kezdtek el kétkapuzni a fiúk. Egy előreívelést követően az egyik kékmezeshez, ha a szemem nem csal, a csiszolatlan technikájáról híres Ashley Younghoz pattant a labda, aki jókora felszabadító lövést akart megereszteni. Ez olyan jól sikerült, hogy a tőle mintegy négy méterre álló Pogbát bombázta mellbe, aki rögvest össze is esett. A nézők igen jól szórakoztak a mozdulat láttán, a labda eközben szép lassan bepattogott a bal sarokba.

Pogbát nagy röhögések közepette kiskanállal összekaparták a többiek, s ahogy magához tért, hatalmas ünneplésbe fogott. Az ég felé mutogatott, az öklét rázta, üvöltött. Aztán amikor a tesztoszteronszint kicsit esett, újra összegörnyedt, Young ugyanis apait-anyait beleadott a felszabadítóba.

A Manchester United augusztus 11-én a Frank Lampard irányította Chelsea-vel csap össze Premier League-nyitómeccsén az Old Traffordon. Jó sokat kell még gyakorolniuk, hogy ne történjenek hasonlók a pályán, de leginkább egy normális jobbhátvédet kellene igazolniuk, mert Young mindenre képes, csak arra nem, hogy hatékonyan fusson fel, adjon be, szereljen, és akadályozza meg az ellenfél támadásait a jobb oldalon. Egyébként mindent tud. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás