Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gyermeke született Szucsánszki Zitának és Elek Gábornak

Gyermeke született Szucsánszki Zitának és Elek Gábornak

Sport & Szabadidő

Gyermeke született Szucsánszki Zitának és Elek Gábornak

Sport & Szabadidő

Promotions 12:12

A Fradi család egyik legújabb tagja, Szucsánszki Zita és Elek Gábor első közös gyermeke a Levente nevet kapta – olvasható a Ferencváros hivatalos honlapján.

A portál tájékoztatás szerint

„szombaton megszületett Szucsánszki Zita és Elek Gábor első közös gyermeke, Levente. Zizi és Gábor kisfia 3400 grammal és 55 centivel jött világra - a baba és az anyuka is jól van.”

A Ferencvárosi Torna Club kézilabda-szakosztályának, az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetőedzője, és az utóbbi évtized egyik legjobb magyar kézilabdázója, Szucsánszki Zita évek óta egy párt alkot.

A Zizi becenevű játékos 2005 óta a Ferencváros csapatának a tagja ezalatt számtalan gólt szerzett klubcsapatában, illetve a válogatottban. Kétszeres magyar bajnoknak, kétszeres KEK-győztesnek, egyszeres Magyar Kupa, és EHF-kupa győztesnek vallhatja magát. Görbicz Anita mellett ő volt az, akinek a neve fémjelezte az elmúlt évek magyar válogatottját.

Elek Gábor kézilabdás családba született, hiszen édesanyja, Rothermel Anna, világbajnok kézilabda kapus, a Ferencvárossal négy bajnoki címet szerzett. Édesapja, Elek Gyula, a Ferencváros kézilabda-szakosztály első aranykorának legendás edzője. Ilyen szülőkkel nem volt kérdés, hogy Elek Gábor is kézilabdázó legyen, és rögös úton, de édesapja örökébe lépett, és 11 éve a budapesti zöld-fehérek női kézilabda-csapatának vezetőedzője.

Sok örömöt és egészséget kívánunk az egész családnak!

Borítókép: Elek Gábor és Szucsánszki Zita. Forrás: fradi.hu