Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Messinek kellene igazodnia a Barcelonához, és nem fordítva"

„Messinek kellene igazodnia a Barcelonához, és nem fordítva"

Sport & Szabadidő

Promotions - 2019.06.25. 09:14

A 67 éves holland szakember, Louis Van Gaal az El Paisnak adott interjújában fogalmazta meg kemény kritikáját Messivel és Neymarral kapcsolatban.

Az egykori Barcelona-edző, Louis Van Gaal az El Paisnak adott interjút, s nem kímélte sem Messit, sem Neymart. A holland szakember úgy véli, hogy a Barcelona azért nem nyert Bajnokok Ligáját az elmúlt években, mert Lionel Messi nem képes a csapatáért futballozni. 

„Amióta Guardiola otthagyta a Barcelonát, Messi nem ugyanaz a játékos, mint aki előtte. A katalán tréner távozása után érkező szakemberek nem voltak képesek a csapat iránti fegyelmezettséget, elhivatottságot kialakítani az argentin futballistában. Messinek kellene igazodnia a Barcelona csapatához, és nem fordítva. Guardiola ezt meg tudta valósítani, az őt követő trénerek már nem"  – fogalmazott Van Gaal

Hozzátette, Messi a legjobb egyéni játékos a világon, statisztikái elképesztőek, de fel kéne tennie magának a kérdést, miért nem nyert a csapattal négy éve BL-t? Van Gaal úgy látja, Messi is felelős azért, ami Barcelonában történik, nemcsak az edző. 

Nemymarról pedig hasonló véleménnyel van, mint Messiről. „A PSG-ben nem a csapatért játszik" – mondta, rávilágítva azon gondolatára, miszerint minden futballistának a csapatáért kellene játszania.

(Independent)

Borítókép: JOSE BRETON / NURPHOTO

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság