promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymar elvágyódik a PSG-től, menne vissza Messiékhez Barcelonába
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Katalán lap- és újságírói értesülések szerint Neymar jelezte a PSG vezetőségének, hogy távozna, egyúttal Messi arra kérte a Barcelona elnökét, szerezze vissza a brazil támadót.

Párizsban átrendeződés tapasztalható. Az eddig igen haszontalan Antero Henrique sportigazgató helyett, egy a szakmát és a közeget jobban ismerő úriember, Leonardo érkezett a PSG-hez. A változás első jelei már érzékelhetők. A párizsi, olajmilliókkal kitömött klub elnöke, Nasser Al-Khelaifi az új idény előtt kemény hangvételű üzenetet fogalmazott meg. Ugyan neveket nem említett, de jelezte:

„A futballistának az eddigiekhez képest sokkal több felelősséget kell vállalniuk. Nem azért vannak itt, hogy jól érezzék magukat. Akinem ez nem tetszik, az előtt az ajtó nyitva áll. Csáó! Nem vagyok kíváncsi a sztárok által mutatott viselkedésre.”

Ez az alaphelyzet. Hogyan tovább – például az átigazolások terén – az egyelőre kérdéses. Annyit tudni az El Mundo katalán lap értesüléseiből, hogy a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu játékosa, Lionel Messi kérésére vissza akarja hozni Neymart a csapathoz. Ennek érdekében a Duncan Castles sportújságíró szerint a Barca első embere kész Ousmane Dembelét vagy Philippe Coutinhót odaadni a PSG-nek, kiegészítve a cserét némi készpénzzel. 

Azt pedig már a szintén katalán Sport naplilap írta meg, hogy Neymar tájékoztatta a PSG vezetőségét, hogy menne vissza Barcelonába, amelyet szerinte kár volt elhagynia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás