promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha Neymar és társai nem változtatnak viselkedésükön, akkor az ajtó nyitva áll
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Paris Saint-Germain elnöke, Nasser Al-Khelaifi az új idény előtt kemény hangvételű üzenetet fogalmazott meg. Változást akar, keményebb munkát vár és nem veszi immár jó néven a sztárjai sajátos viselkedését.

A Paris Saint-Germain évek óta egyeduralkodó hazájában, a katari pénzcsap folyamatosan nyitva áll a klub vezetősége előtt, így gyakorlatilag akkor és azt szerződtetnek Párizsba, akit csak akarnak. Érkezett is 222 millió euróért Neymar és 160 millió euróért Mbappé. Azonban az áhított célnak, a Bajnokok Ligája-győzelemnek közelében sem került az együttes.

Úgy tűnik Katarban most jött el az a pont, amikor változtatni kell. Meg is szólalt a klub elnöke, Nasser Al-Khelaifi. Mint a France Footballnak adott interjújában elmondta, az eddigiektől eltérő hozzáállást akart. Teljes fordulatról beszélt – olvasható a Euronewson.

„A futballistának az eddigiekhez képest sokkal több felelősséget kell vállalniuk. Nem azért vannak itt, hogy jól érezzék magukat. Akinem ez nem tetszik, az előtt az ajtó nyitva áll. Csáó! Nem vagyok kíváncsi a sztárok által mutatott viselkedésre.”

Nasser Al-Khelaifi nyilatkozata kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a klub a napokban váltott, és új sportigazgatót szerződtetett Leonardo személyében. Valószínűleg a keményebb üzenet hátterében a brazil szakember áll.

„Rájöttem, szükséges a változás, különben semerre nem haladunk”

– fogalmazott Al-Khelaifi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás