promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gulácsit a német játékosok is betették a szezon álomcsapatába
Borítókép:  Facebook/Péter Gulácsi official
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gulácsi Pétert a Bundesliga-játékosok szakszervezete az idény legjobb kapusának választotta, s betette az idei szezon álomtizenegyébe. Mindezt alig két héttel azután, hogy a Kicker sportlapnál a magyar válogatott kapusa lett az év játékosa.

A legjelentősebb német sportlap, a Kicker évről évre megválasztja a Bundesliga legjobb játékosát. Idén a magyar válogatott kapusára, Gulácsi Péterre jött a legtöbb szavazat. Hogy mindenkinek világos legyen, nem a legjobb kapusok rangsorában végzett az élen, hanem ő lett a német bajnokság legjobb játékosa 2019-ben.

A játékos újabb képet kapott szerdán a dicsőségtablón, ugyanis a Bundesliga játékosainak szakszervezete összeállította a bajnokság álomtizenegyét, a kapuban pedig Gulácsi Péter áll.

A 29 éves magyar kapus 17 Bundesliga-mérkőzésen őrizte meg kapuját a góltól, csapata, az RB Leipzig szedte be a legkevesebb találatot ebben az idényben, 34 meccsen huszonkilencet.

A Leipzig harmadik helyen végzett a bajnokságban, a kupában pedig döntőbe jutott, ahol 3-0-s vereséget szenvedett a Bayern München ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás