promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Real Madrid megrázta magát, az MU lemarad a BL-ről
Borítókép:  AFP/Javier Soriano
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid csapata 3-2-re legyőzte a spanyol foci bajnokságban a Villarealt, ezzel közelebb lopózott a második Atléticóhoz. Angliában a Manchester United döntetent játszott az utolsó helyezett Huddersfielddel, így eldőlt, hogy biztosan lemarad a Bajnokok Ligája-selejtezős helyről a bajnokságban.

Taratalékos csapattal, a sérült Ramos, Benzema, Odriozola nélkül próbált közelebb lopózni a második Atlético Madridhoz a Real vasárnap. Az Atlético szombaton 3-0-ra kikapott az Espanyoltól a spanyol foci ligában , győzelem esetén hat pontra csökkenthette a hátrányt Zinedine Zidane csapata. Az ellenfél a 15. helyen álló Villareal volt. A meccs előtt pólóikon a szívinfarktuson átesett Iker Casillasnak üzentek a Real-játékosok.

Mariano Diaz spiccelésével szerzett vezetést a hazai pályán játszó Real két perc eltetltével, de Gerard Moreno szép ballábas tekeréssel hamar egyenlített. Diaz találata volt a Real idei leggyosabb gólja.

Marcelo lövése után a lecsorgót Jesus Vallejo helyezte közelről a kapuba még az első félidőben, majd egy remek akció során Carvajal került a jobb szélen a védelem mögé, középre passzolt, Diaz pedig remek ütemben érkezett a hosszú kapufánál, és belőtte önmaga második, a Real harmadik gólját. A spanyol-dominikai csatár félelemetesen gólerős, legutóbbi 18 lövéséből 9 gólt szerzett. 

Costa 94. percben szerzett találata már csak szépségtapasz volt, 3-2-re nyert a Real. 

Győzelmével a Királyi Gárda továbbra is harmadik, de már csak két győzelemre van a városi riválistól. Azonban ha az Atlético akár csak egy pontot is szerez az utolsó két fodulóban, biztosan második helyen végez.

A Manchester United eközben továbbra sem tud kilábalni a hullámvölgyből. Ezúttal az utolsó helyezett Huddersfield otthonában hagyott ott két pontot (1-1).

Legutóbbi tizenegy tétmérkőzéséből kettőt tudott megnyerni az MU, a bajnokságban április 13. óta nem győzött. Utoljára 2012ben fordult elő, hogy utolsó idegenbeli meccsüket meg tudták nyerni a bajnokságban a Vörös Ördögök. Hatodikok a tabellán, és eldőlt, hogy biztosan nem indulnak a Bajnokok Ligája-selejtezőjében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás