Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szoboszlai lett a hónap játékosa Salzburgban

Szoboszlai lett a hónap játékosa Salzburgban

Sport & Szabadidő

Gaba - 2019.04.02. 16:31

Salzburgban imádják Szoboszlai Dominikot, pedig a játékos egyelőre nem is játssza végig a csapat mérkőzéseit. Játékával, és öt meccsen jegyzett 1-1 góljával és gólpasszával belopta magát a drukkerek szívébe, akik megválasztották március legjobb játékosának.

Kedden előbb a Red Bull Salzburg, majd Szoboszlai Dominik Facebook-posztban adta hírül, hogy ő lett a hónap játékosa klubcsapatában. Ez azért nagy szó, mert ez volt az első hónap, amikor stabilan, egyhuzamban meccseket tudott játszani az első csapat tagjaként. A szurkolók 68 százaléka szavazott Szoboszlaira, a második helyezett Albert Vallci mindössze 13, a gólzsák Munas Dabbur mindössze 11 százalékot kapott.

A csapatnak öt meccse volt márciusban, Szoboszlai csak egyszer kispadozott, a Napoli elleni idegenbeli Európa-liga mérkőzésen. A Wolfsberger ellen öt, a Sturm Graz ellen 13, a Napoli elleni hazai El-meccsen 73, az Innsbruck ellen 90, az Austria Wien ellen 71 percet kapott. Ezeken a meccseken egy gólt szerzett (Innsbruck) és egy gólpasszt adott (Napoli).

Eközben újra bekerült a magyar válogatott keretébe, s életében először pályára is lépett a felnőtt csapatban Szlovákia ellen – vesztes mérkőzésen. Nagyszombatban 37, míg három napra rá, a Groupama Arénában, a horvátok ellen 64 játékpercet töltött a gyepen. A horvátokat 2-1-re verte a nemzeti csapat.

A játékos menedzserével készített interjúnkat itt olvashatják.

Borítókép: Facebook/Szoboszlai Dominik

Legolvasottabb hírek

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság