promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik parádézott a Napoli ellen
Borítókép:  Forrás: Red Bull Salzburg
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiatal magyar játékos az olasz csapat ellen mutatkozott be az Európa-ligában.

Szoboszlai Dominik gólpasszal mutatkozott be az Európa-ligában, csapata a Salzburg pedig 3–1-re legyőzte a Napolit a nyolcaddöntő visszavágóján, igaz, összesítésben így is 4–3-ra alulmaradt az olasz riválissal szemben. A magyar középpályást a 74. percben, 2–1-es hazai vezetésnél cserélték le.

Szoboszlai az osztrák csapat első gólját egy szemfüles labdaszerzés után készítette elő. A magyar játékos sokat volt játékban, a védekezésből és a támadásból is aktívan kivette a részét.

Korábban beszámoltunk róla, hogy jelenleg az osztrák Salzburg alkalmazásában áll a magyar futball egyik legnagyobb ígérete, Szoboszlai Dominik. A Főnix Gold akadémiájáról induló középpályás tudatosan építi karrierjét, s ennek aktuális állomása az osztrák együttes.

Az pedig tény, hogy korábban a spanyol AS címlapján foglalkozott a magyar játékos sorsával. A cikk akkor azt írta, hogy a középpályás remek szezont fut a Salzburgban, ennek egyik jele, hogy helyet kapott az Európa-liga-keretben. Ami még örömtelibb, hogy Szoboszlaiért a téli átigazolási időszakban a Juventus, a Bayern München, az Arsenal és az Inter is érdeklődött. Ráadásul hiába áll a játékos piaci értéke 1,8 millió eurón, értesülések szerint 10 millió eurónál kevesebbért nem hajlandó megválni tőle az osztrák csapat.  

Szoboszlait szerződése 2021-ig köti a Salzburghoz, kérdés, hogy marad-e ott addig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás