Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Két traktorral tartozik nekem a Juventus”

„Két traktorral tartozik nekem a Juventus”

Sport & Szabadidő

„Két traktorral tartozik nekem a Juventus”

Sport & Szabadidő

Promotions 15:32

Az olasz csapat egyik fiatal játékosának apja különleges követelést fogalmazott meg.

Moise Kean édesapjának köszönhetően kezdett el a Juventusban futballozni. Most már ott tart, hogy van egy pár gólja csapatában, többek között a BL-ben is pályára lépett, és az olasz válogatottba is meghívták, ahol az egyik Eb-selejtezőn megszerezte első gólját.

Természetesen azonnal a média középpointjába került, és nem véletlen, hogy sikerült elérni a drága papát is. A Football Italia jegyezte le Biorou Jean Kean szavait, amit a Rai-nak adott, itthon a Player is észrevette az interjút.

A történet teljes körű megismeréséhez tisztában kell lenni az előzményekkel. Tudniillik Biorou Jean Keannek és családjának több hektárnyi földje van, és állítólag azt kérte a Juventus vezetőitől, hogy adjanak 700 ezer eurót és két traktor a fia játékjogáért cserébe. Ezt az Öreg Hölgy vezetői meg is ígérték. A mostani – állítólagos – helyzet másról tanúskodik.

„Azt tudni kell, hogy a gyerek az Interért rajongott, és Obefami Martens volt a kedvence. Nekem azonban a Juventus a szívem csücske, így a Torino-ból idehoztam Moise-t focizni. Természetesen nagyon örülök, hogy a fiam ilyen sikereket tud átélni, de van egy problémám a klubbal. Moise édesanyjával már nem élünk együtt, és mintha ez lenne az oka, hogy a torinói klubtól nem kapok jegyeket a meccsekre. Az anyja korábban el akarta vinni Moise-t Angliába focizni, de én nem engedtem, és azt kértem a Juventustól, hogy ennek fejében adjanak nekem két traktort. Most meg már a telefont sem hajlandóak felvenni”

– mondta Moise Kean apja.

Amikor korábban mégis szóba tudott állni a Juventus vezetőivel, akkor állítólag azt mondták neki, hogy „kifutottak a keretből”.

Borítókép: Forrás: AFP/Marco Bertorello