Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, hogy ki lesz a budapesti női kézilabda Final4 sztárfellépője

Kiderült, hogy ki lesz a budapesti női kézilabda Final4 sztárfellépője

Sport & Szabadidő

Kiderült, hogy ki lesz a budapesti női kézilabda Final4 sztárfellépője

Sport & Szabadidő

Promotions 12:12

Alig két hónap múlva kerül sor a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ra, azaz a női EHF Bajnokok Ligája négyes döntőre. A szervezők örömmel jelentik be, hogy az amerikai énekes-dalszerző, Anastacia lesz az esemény sztárfellépője 2019. májusában a Papp László Budapest Sportarénában – olvasható a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) honlapján.

Már csak két hónap és megkezdődik női klubkézilabdázás csúcseseménye. A május 11-i elődöntők előtt az amerikai énekes és dalszerző Anastacia egy fergeteges show-val készül felpezsdíteni a Papp László Budapest Sportaréna 12 000 szurkolóját – olvasható a portálon.Anastacia eddig több mint 30 millió lemezt adott el világszerte, 2001-ben pedig a „Világ legkelendőbb új női művészének” nevezték el. Legismertebb slágerei az „I’m Outta Love”, a „Paid My Dues”, a „One Day In Your Life” és a „Sick and Tired”. Az énekesnő „Not That Kind” albumáról a 2000-ben kiadott „I’m Outta Love” az év legkelendőbb slágere volt – mutatja be az énekesnőt az MKSZ oldala.

2015-ben Anastacia kiadta a „The The Ultimate Collection”-t, és megkezdte az „Ultimate Collection Tour”-t, az északi féltekén több mint 110 fellépést tartott. Erőteljes mezzo-szoprán hangját Európa számos országában megismerhették a 2018-ban tartott turnéján, ahol az új albumát, az „Evolution”-t, mutatta be.

A WOMEN’S EHF FINAL4 hatodik alkalommal kerül sorra a magyar fővárosban. Az egész hétvégét betöltő rendezvény első osztályú kézilabda mérkőzéseket és szórakoztató programokat is kínál.

A csoportok első négy-négy helyezettje jutott a negyeddöntőbe. A negyeddöntők 1. mérkőzéseire április 4-7-én, a visszavágókra 12-14-én kerül sor.

A negyeddöntők párosítása (az elöl álló csapatok az 1. mérkőzések pályaválasztói):
Odense HC (dán)–Győri Audi ETO KC
CSM Bucuresti (roman)–Metz Handball (francia)
Buducnost (montenegrói)–Vipers Kristiansand (norvég)
FTC-Rail Cargo Hungaria–Rosztov-Don (orosz)

Borítókép: Forrás: ed.nl