Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Üresen tátongott a videóbírós szoba a Real Madrid meccse alatt

Üresen tátongott a videóbírós szoba a Real Madrid meccse alatt

Sport & Szabadidő

Üresen tátongott a videóbírós szoba a Real Madrid meccse alatt

Sport & Szabadidő

Gaba 14:44

A Valladolid–Real Madrid spanyol bajnokin a tévéképernyőn egy tök üres VAR-szobát mutattak, miközben a játékvezető bőszen magyarázott valakinek a fülhallgatóján egy vélt lesállás kapcsán. Később kiderült, nem a spori érdemelt Jászai-díjat, a tévéképernyő volt becsapós.

A vasárnap esti Real Valladolid–Real Madrid összecsapáson, melyről itt írtunk, minden volt: öt gól, kihagyott és értékesített tizenegyes, kapufáról kifelé vágódó lövés, mindezeken túl pedig egy olyan videóbírós eset, mellyel még nem találkoztunk.

A 12. percben, miután a hazaiak már elhibáztak egy büntetőt, gólt szereztek, ám a játékvezető lesre gyanakodva videóbírós segítséget kért. A tévéképernyőn ekkor megosztva jelentek meg a döntésre váró játékosok, a videóbíróval kommunikáló játékvezető, és a VAR-szoba, ahol a lassítást elemzik a szakértők. Csakhogy a képernyőn egy tök üres VAR-szoba jelent meg, melyen tévénézők milliói hüledeztek, majd csapkodták a térdüket a nevetéstől.

A játékvezető eközben mégiscsak folyamatosan beszélgetett valakikkel a fülhallgatóján keresztül, s végül nem adta meg a találatot. Az esetet utólag megmagyarázták a spanyolok: e szerint egy olyan szobát mutattak a képernyőn, ahol egy korábbi mérkőzésen működött közre videóbírós segítség, a Real-meccs VAR-szobája viszont tele volt élettel, ahol aktívan segítették a játékvezetőt a gól visszavonásában.

Higgyük el nekik, hogy így volt, és vonjuk vissza a Jászai Mari-díjat a sportitól, azért, hogy azt feltételeztük róla, az üres szobával kvartyog jó fél percen át.

A Real győzelmével a harmadik, a Valladoid a 16. a húsz csapatos bajnokságban. 

A teljes összefoglaló: 

Borítókép: as.com