promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába nyert a kupában a Fradi, a csapat edzője kifakadt
Borítókép:  MTI/Czeglédi Zsolt
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Nem értem a kupa lebonyolítását: miért kell ilyen sűrűn játszani? Kétnaponta meccsek vannak. Nem tudom, hogy a többi csapat ezzel hogyan birkózik meg” – mondta Rebrov.

Ugyan a Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Kisvárda ellen, s ezzel továbbjutott a Magyar Kupa negyeddöntőjében, ám a zöld-fehér együttes ukrán trénere a lefújást követő sajtótájékoztatón nemtetszésének adott hangot.

„Annak is örülök, hogy egy pár húzódáson kívül súlyosabb sérülések nem történtek. De nem értem a kupa lebonyolítását: miért kell ilyen sűrűn játszani? Kétnaponta meccsek vannak. Nem tudom, hogy a többi csapat ezzel hogyan birkózik meg. Sokkal egyszerűbb lett volna ezt a mai mérkőzést egy másik napon lejátszani, több lehetőség lett volna cserélni. Ez nemcsak a Fradiról vagy a Vidiről szól, hanem a futballisták egészségéről. Nem tudunk intenzíven játszani ilyen sűrűn. Azt kérdezném a szövetségtől, hogy hány együttes képes ugyanazzal a tizeneggyel kiállni a kupában, mint a bajnokságban?” – mondta az NSO helyszíni tudosítása szerint.

További eredmények:
Debrecen–Ajka 1-1
Paks–Puskás Akadémia 1-3
Haladás–Mezőkövesd 0-1

Továbjutotta a Debrecen, a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd. A mai, azaz a február 27-i napon a következő mérkőzéseket rendezik:
Andráshida–Soroksár
Budapest Honvéd – Duna-Aszfalt
MOL Vidi FC – Taksony
Kaposvár–Budaörs

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás