Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hosszú Katinka belevág a vízilabdába

Hosszú Katinka belevág a vízilabdába

Sport & Szabadidő

Hosszú Katinka belevág a vízilabdába

Sport & Szabadidő

Promotions 15:07
Múlt pénteken ülésezett a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi ülése, ahol többek között elfogadták a Gyarmati Dezső Úszó és Vízilabda Sport Egyesület, az Iron Swim Kft., valamint a Hatvani Úszó, Vízilabda és Szabadidő Klub Sportegyesület felvételi kérelmét, vagyis innentől mindhárom klub teljes jogú tagja a szövetségnek. Erről a férfi vízilabda válogatott és a szövetséggel kapcsolatos híreket közlő vlv.hu számolt be. A Gyarmati Dezső Egyesület Füzesgyarmaton alakult, az Iron Swimet keveseknek kell bemutatni, Hosszú Katinka egyesületéről van szó.

Az Iron Swim eddig úszásoktatással és versenyeztetéssel foglalkozott, a klub nem közölt hírt róla, hogy szeretnék a vízilabdázást is bevenni a profilba. A honlapjukon sem találtunk ilyesmit, így az egyesülethez fordultunk.
Teljesen az alapoktól, az utánpótlás-képzéstől szeretnénk elindulni, aztán meglátjuk, mi lesz a jövőnk. Nemsokára startol az előkészítő tanfolyamunk alsótagozatos gyerekeknek. Fiúkat és lányokat is várunk
– fejtette ki kérdésünkre Kiss Kinga, Hosszú Katinka sajtósa, vagyis a klub nem rögtön az ob 1-et szeretné letarolni. Lépésről lépésre szeretné felépíteni az Iron Swim vízilabda csapatát.

Ezen a héten zajlanak le a szintfelmérők, itt kiderül, kik kerülnek be a csoportokba, melyekkel elkezdődik majd a munka. A klub egyik úszóoktatójának, Debreceni Nórának van vízilabda szakedzői végzettsége, emellett nemzetközi játékvezetői képesítése is. Ő felel majd a szakmai munkáért, az edzésrend összeállításáért.

A hivatalos edzések várhatóan februárban startolnak a Duna Arénában.

(Gabay Balázs)

Borítókép: Fotó: Hosszú Katinka/Facebook

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria