promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diego Maradona megmutatta, hogy milyen kemény az ökle
Borítókép:  tn.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A mexikói Dorados de Sinaloa vezetői szeptember elején úgy döntöttek, hogy kinevezik Diego Maradonát a másodosztályú bajnokságban szereplő együttes vezetőedzőjének.

Egy hete arról számoltunk be, hogy az előző hétvégén győzött a csapat, és ennek apropóján próbálták meginterjúvolni az argentin szakembert, ami finoman szólva nem jött össze: a részletekről ide kattintva olvashat.

Múlt csütörtökön a másodosztályú bajnokság döntőjének első mérkőzését játszotta csapata az Atlético San Luis ellen, amit Édson Rivera góljával meg is nyert. Természetesen az argentin bálvány gondoskodott arról, hogy róla szóljanak a vezető portálok oldalai, amit mi ebben a cikkben írtunk meg.

Vasárnap este következett a visszavágó, amin a Dorados de Sinaloa hosszabbítás után, 4-2-re kikapott, így összesítésben 4-3 lett a döntő végeredménye, aminek köszönhetően Diego Maradonáék a másodosztályban ragadtak.

Ez láthatóan rosszul kezelte a volt klasszis, akinek eldurrant az agyat, és megütött egy fotóst, majd le kellett fogni: itt a videós bizonyíték!

(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás