promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nőtlenként kezdte a meccset, két perc után már vőlegény volt
Borítókép:  Forrás: latercera.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha mélyen beletúrunk a memóriánkba, azért elő-előkerülnek őrült gólörömök, melyeket a televízióban láttunk, s ma is alig hisszük el. A Stjarnan FC nevű izlandi csapat minden fantáziát túlszárnyalva adott elő meccsenként egy-egy „jelenetet”, képtelenség hangos röhögés nélkül kibírni.

Eduard Bello, a chilei bajnokság Antofagasta nevű gárdájának középpályása nem nevettetett, az ő terve inkább szívet melengető volt, melyet végre is hajtott az Everton elleni idegenbeli bajnokin vasárnap.

A második percben közelről vezetést szerzett a venezuelai születésű játékos, odasprintelt a kispadhoz, az egyik stábtag a kezébe nyomott valamit, majd sprintelt tovább. Átugrott a Sausalito stadion kerítésén, felrohant a lelátóra, s letérdelt a barátnője elé. Ekkor már nagyjából mindenki tudta, miről van szó, Bello egy hatalmas csók kíséretében megkérte kedvese, Gabriela Brito kezét, aki strandröplabda játékosként keresi a kenyerét. A gesztusokból úgy tűnt, a hölgy erőteljes igent mondott. A játékvezető nem érzékenyült el, egy sárga lappal kedveskedett.



Meglepetés volt számomra, mert nem beszéltünk még a házasságról. Valószínűleg Venezuelába megyünk majd nászútra decemberben
– mondta az ADN Deportes rádiónak a boldog menyasszony.

Bellónak szárnyat adott a romatikus akció, még az első félidőben második góljával kiegyenlített. A futball történetében minden bizonnyal ő az első játékos, aki két gólját két különböző családi állapoban lőtte. A fordulás után lábtörés miatt le kellett cserélni, így több hónapos kihagyás vár rá, de legalább lesz ideje készülni az esküvőre és a mézeshetekre. A meccset egyébként nagy bravúrral a gyengécske Everton nyerte 3-2-re.
A sérülés sohasem jön jókor, főleg az előttünk álló, szépnek ígérkező időszakban, de a futball része. Régóta gondolkoztam rajta, hogy így kéne megkérnem a Gabriela kezét, de sokáig nem mertem megcsinálni. Aztán engedélyt kértem a klubvezetéstől és az edzőnktől, hogy ne kapjak büntetést. Istennek hála, minden klappolt
– nyilatkozta Bello a CDF televíziónak.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás