promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napvilágot látott egy hír, és Szalai Ádám nekiment a bulvármédiának
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Sportoló vagyok, nem celeb!” – jelezte Szalai Ádám, a magyar válogatott támadója. ">A Bayern Münchennek gólt rúgó, és ezzel a tizedik Bundesliga idényét kezdő labdarúgó annak kapcsán írt bejegyzést Facebook-oldalára, hogy a Bors arról cikkezett, miszerint szépségkirálynőre cserélte német barátnőjét.

A bulvárlap beszámolója alapján Szalai egy hónapja egy Instagarm posztban sejtette a világgal, gyengéd érzelmek fűzik Angelina Hegerhez, a német Nagy Ő című valóságshow-sorozat egyik legnépszerűbb és legszexisebb szereplőjéhez, ám azóta a Bors szerint eltávolodtak egymástól, sőt, „már egy korábbi magyar szépségkirálynőnek csapja a szelet. A 20 éves budapesti lány tavaly megnyert egy internetes szépségversenyt”.

Ennek kapcsán szólalt meg a Hoffenheim csatára. Mint írta, sajnálattal láttja, hogy a bulvársajtó ismét olyan találgatásokra épülő cikket közöl a magánéletéről, amelynek nincs semmi valóságalapja.
Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy a magánéletemmel kapcsolatban csak az a hiteles és valós információ, amelyet a saját felületetimen én magam osztok meg a közvéleménnyel. Ez alól azon esetek sem kivételek, amikor egy-egy médium jól informált ismerősökre hivatkozik, hiszen azok, akik ismerik a magánéletemet, pontosan tudják, hogy nem kívánom azt kitergetni, így információt sem adnak ki róla. Abban az esetben, amikor egy állítólagos érintett félre hivatkoznak szintén valótlant állítanak, hiszen ha valaki érintett a magánéletemben, az nem ad ki információt sem a sajtónak, sem harmadik félnek.
Szeretném, ha a jövőben, tiszteletben tartva a fentieket, a góljaimról, a focipályán nyújtott teljesítményemről számolna be a sajtó! Sportoló vagyok, nem celeb
– áll a posztban.


A Szalaival felálló magyar válogatott hamarosan megkezdi felkészülését a Nemzetek Ligája Finnország, illetve Görögország elleni mérkőzésekre.

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás