promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ibrahimovicnak esze ágába sincs visszavonulni
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A csatár az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntő múlt csütörtöki visszavágóján szenvedett súlyos térdsérülést, amikor egy felugrás után rosszul fogott talajt. Azt még nem tudni, pontosan mennyi időt kell kihagynia - további vizsgálatok várnak rá -, de az biztos, hogy ebben az idényben már nem számíthat rá a vezetőedző José Mourinho.

Persze itt már beindult a pletykagépezet, hogy a sérülés véget vethet a 35 éves csatár karrierjének. Ha tényleg 9 hónapos kihagyás várna rá, akkor a következő idény elejéről is lemaradna.

ibra2
 
"Köszönöm a rengeteg támogatást és szeretetet, amit kaptam. Mint minden máson, ezen is túl fogok jutni, és erősebben fogok visszatérni. Eddig is jobbára egy lábbal játszottam, úgyhogy nem lesz gond. Egy dolog viszont biztos: én vagyok az egyetlen, aki eldönti, mikor van vége. Az, hogy feladjam, nem opció. Hamarosan találkozunk" - írta Instagram-oldalán Ibrahimovic, aki először nyilatkozott sérülése óta.

Egyelőre nem tudni, hogy a 35 éves svéd támadó - aki a mostani idényben 28 gólt szerzett klubcsapatában - hol folytatja pályafutását, ugyanis még nem írta alá egyéves hosszabbítási opcióját a Manchester Uniteddel, amely tavaly nyáron szerződtette a Paris Saint-Germaintől. Ibra eléggé optimista, és szükség is van erre a hozzáállásra. Egy biztos, látni fogjuk még a pályán. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás