promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
2006 után újra Eb-n az U17-es válogatott
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A felnőtt válogatott kicsit megégett a portugálok elleni selejtezőn, de a fiatalok jól szerepeltek. Az U17-es válogatottnak izzasztó meccse volt a norvégok ellen és nagyon nehezen sikerült feltörni a védelmet, de a végén megjött a csodagól. A mindent eldöntő találatot Szoboszlai Dominik a ráadásban, a 83. percben szerezte: 21 méterről pazar mozdulattal csavart a hosszú felsőbe. Ugyebár azért a ráadásban, mert az U17-es meccsek csak 80. percig tartanak, onnantól már hosszabbítás következik.

„A végjátékban potyogó gólok voltak jellemzőek erre a sorozatra – nyilakozott az M4 Sport kamerái előtt Szélesi Zoltán szövetségi edző. – A srácok szeretnek játszani az idegeimmel és a hangszálaimmal, megint jól kikiabáltam magam. A viccet félretéve, óriási gratuláció a fiúknak! Már itt, az elitkörben is megmutatták, hogy milyen szintet képviselnek. Mint már említettem, érdemes lesz figyelni ezt a kétezres korosztályt, mert rengeteg remek labdarúgója van.”

Szélesi Zoltán együttese kedden 1-0-ra kikapott az izraeli válogatottól, majd két nappal később Szoboszlai két hajrában szerzett szabadrúgásgóljának köszönhetően 2-1-re legyőzte az orosz csapatot. Vasárnapi sikerének köszönhetően a magyar válogatott hat ponttal a négyes élén végzett, megelőzve az egyaránt 4-4 pontos norvég és izraeli, valamint a két pontot gyűjtött orosz csapatot.

Legutóbb 2006-ban szerepelt kontinensviadalon magyar U17-es válogatott. Most csoportelsőként jut ki, szép volt srácok! (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás