Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dárdai Pál lett az ősz legjobb edzője a Bundesligában

Dárdai Pál lett az ősz legjobb edzője a Bundesligában

Sport & Szabadidő

Dárdai Pál lett az ősz legjobb edzője a Bundesligában

Sport & Szabadidő

Promotions - 2017.02.01. 08:26
A bundesliga.de oldalon lebonyolított voksoláson a Hertha BSC-t irányító magyar szakember mellett Ralph Hasenhüttl (RB Leipzig), Julian Nagelsmann (Hoffenheim) és Peter Stöger (Köln) volt a jelöltek között. A január utolsó napján lezárult szavazáson a trénerekre összesen 51 488 voks érkezett, ebből 17 468-an gondolták úgy, hogy Dárdai volt a legjobb, ami 34 százalékos arányt jelent. A második helyen záró Nagelsmann-ra 11 225 szavazat érkezett. A Hertha - amely jelenleg hatodik helyen áll a bajnokságban - az utóbbi időben nincs jó formában, az elmúlt öt bajnoki mérkőzéséből négy vereség mellett mindössze egyet nyert meg.

A berliniek a következő fordulóban az Ingolstadtot fogadják. Itt már csak azért is kötelező lenne a győzelem, mert az csapat kieső helyen áll, bár a legutóbbi mérkőzésüket meg tudták nyerni a Hamburger SV ellen.
 
Dárdai már több nagyobb csapattól kapott ajánlatott magas fizetéssel, de a szíve még mindig a Herthához húzza. Kiderül nyár végén mi lesz a helyzet, viszont most az a legfontosabb, hogy a csapat újra megtalálja a helyes utat. (Lent: A Bundesliga jelenlegi állása - Fotó: eredmenyek.com) (Torony, MTI)

tabella