Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Most már hivatalosan is José Mourinho a Manchester United új edzője

Most már hivatalosan is José Mourinho a Manchester United új edzője

Sport & Szabadidő

Most már hivatalosan is José Mourinho a Manchester United új edzője

Sport & Szabadidő

Promotions 10:03
A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint az 53 éves portugál szakember hároméves szerződést írt alá, a megállapodás értelmében ez további egy évvel, 2020-ig meghosszabbítható. "Különleges megtiszteltetés a Manchester United menedzserének lenni. Ezt a klubot az egész világon csodálják, olyan misztikum és romantika veszi körül, amellyel egyetlen egyesület sem versenyezhet" - nyilatkozta Mourinho, aki hozzátette, alig várja már a munkát az Old Traffordon.
 
„Egész egyszerűen José a legjobb menedzser jelen pillanatban – fogalmazott Ed Woodward, az MU ügyvezető igazgatója. – Trófeákat nyert, és rengeteg játékost inspirált Európa-szerte. Jól ismeri a Premier League-et, hiszen három bajnoki címet is szerzett itt. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszöntsem a Manchester Unitednél.”

Mourinho - aki a menesztett Louis van Gaalt követi a kispadon - az elmúlt évtized egyik legsikeresebb szakembere, 2003 óta 22 trófeát nyert klubjaival, négy országban dolgozott, 2004-ben az FC Portóval, 2010-ben az Internazionaléval hódította el a Bajnokok Ligáját, ezekkel az együttesekkel, valamint a Chelsea-vel és a Real Madriddal is bajnoki címet és kupát nyert.

Egy biztos, a Chelsea vs. Manchester United párharcok eddig is pikánsak voltak, most megint feljebb kerülnek a ranglétrán. Vajon milyen lesz Mounak visszatérnie a Stamford Bridge-re a United kapitányaként?