promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma indul az NB1 zárófordulója
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mi személy szerint nem sok mindent néztünk a magyar bajnokság meccseiből. Talán ha összeadnám a perceket, nem jönne ki belőle egy teljes mérkőzés ideje, azaz a 90 perc. Ez a nézőszámokban is megmutatkozott. Ha összeadnánk néhány forduló nézőszámát, akkor nem tudnánk megtölteni vele egy közepes méretű stadiont. A színvonal még mindig nem tart ott ahol kellene. A Fradi idő előtt bajnok lett, de vajon ez garancia-e arra, hogy jól tudnak majd teljesíteni a nemzetközi kupákban is? Mindenesetre itt van a záróforduló, ahol még sok a nyitott kérdés. Lássuk mire lehet számítani!

A nemzetközi kupaindulást érő ezüstérem megszerzésére jelenleg a Videoton az első számú esélyes, a fehérváriak a Ferencváros elleni, jövő szombati kupadöntőre készülő Újpest otthonában lépnek pályára, és győzelem esetén nem kell számolgatniuk.

A harmadik helyen álló Debrecen a már kiesett Békéscsaba vendége lesz, a hajdúságiaknak szintén szükségük van a három pontra, hiszen az őket követő MTK és a Haladás is megszerezheti a bronz- vagy akár még az ezüstérmet is.

A szombathelyiek ezúttal is Sopronban fogadják ellenfelüket, a már bajnok Ferencvárost, amelynek játékosai és edzői a meccs után vehetik át az aranyérmeket.

fradi
A legnagyobb tétje az MTK és a Vasas dunaújvárosi összecsapásának van, hiszen a kék-fehérek a dobogóra, valamint a nemzetközi kupaindulásra hajtanak, míg az angyalföldiek csak győzelemmel biztosíthatják be első osztályú tagságukat.
 
A Vasas ugyanakkor akár vereséggel is bennmaradhat az NB I-ben, ugyanis jelenleg az utolsó előtti helyen álló Puskás Akadémia a második kieső. A felcsútiak a Budapest Honvédot fogadják a zárókörben, és kizárólag győzelemmel lehet esélyük a bennmaradásra.   
 
A 2015/16-os idény zárómérkőzését Miskolcon rendezik, a Diósgyőr-Paks összecsapás egyetlen tétje a nyolcadik hely, amelyet jelenleg a Tolna megyeiek birtokolnak.

Az M4 körkapcsolással közvetíti majd a meccseket, amik 16.30-kor kezdődnek. Ez alól egy mérkőzés a kivétel, ami a Diósgyőr – Paks találkozó. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás