promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerdától ismét lehet jegyet venni az Európa-bajnokságra
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A börzén azok adhatják el jegyeiket, akik 2015 nyarán vagy 2016. január 18. és 2016. február 1-je között vásárolták meg, de már nincs szükségük rá. Ez azt jelenti, hogy azok a szurkolók, akik a december 15. és január 18. közti értékesítési szakaszban vettek belépőt, nem értékesíthetik azt a börzén. Az újabb szakasz 12 órakor indul március 9-én, ettől az időponttól lehet feltenni az UEFA platformjára a fölösleges jegyeket. Azok a szurkolók, akik belépőket vásárolnának, az eladó jegyek közül azonnali fizetéssel vehetnek a kiválasztott mérkőzés(ek)re, a készlet erejéig. Továbbra is él az a megkötés, hogy egy személy mérkőzésenként maximum négy belépőt vásárolhat. Az Eb bármely mérkőzésére lehet jegyeket vásárolni, de ugyanazon a napon rendezett két különböző összecsapásra nem vehet belépőt ugyanaz a személy.

Az MLSZ felhívja a figyelmet arra, hogy a készlet várhatóan óráról órára változik majd, ezért annak is, aki egy adott pillanatban nem talál jegyet a kiválasztott mérkőzésre, érdemes gyakran ellenőriznie az UEFA jegyvásárlási platformját, mert bármikor felbukkanhatnak belépők a kiszemelt találkozóra. A jegyek minden esetben az UEFA által megszabott eredeti vásárlási árukon kerülnek fel a börzére.

Az európai szövetség platformján regisztrációt követően lehet jegyeket eladni és vásárolni, a regisztrációt már elindította az UEFA. Vásárlásra VISA és Mastercard hitelkártyákkal nyílik lehetőség. A jegyeiket eladók ugyanarra a hitelkártyára kapják vissza a belépők árát, amellyel annak idején megvásárolták azokat.

A június 10. és július 10. között sorra kerülő Eb 51 mérkőzésére 1,8 millió jegyet bocsátottak áruba. A belépők árait négy kategóriába sorolták, a csoportszakaszra szóló legolcsóbb jegy 25 euróba (7750 forint), míg a döntőre a legdrágább 895 euróba kerül.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás